Medicinska kozmetologija i savjetovanje

Trajna depilacija IPL-om

DepilacijaSvaka žena želi biti lijepa i uredna, pogotovo želi imati urednu i glatku kože, bez suvišnih dlaka. Mnogi su u potrazi za sredstvima koja imaju brz učinak, ali ta su sredstva na žalost ograničena djelovanja i često bolna. Podsjetimo se na klasične britvice i dan nakon kada već osjetite nove bodljice. Ili bolno uklanjanje voskom i frustriran pogled na upaljene i otekle urasle dlačice. Danas, možete tome učiniti kraj!

Sada je vrijeme za uklanjanje neželjenih dlačica zauvijek! IPL pazuha i bikini zone najnovijom IPL tehnologijom moguće je provoditi tijekom cijele godine. Uz medicinski IPL za uklanjanje dlaka biti će stručno i susretljivo osoblje Studija ECHO. Ekskluzivnim tretmanima pomoći ćemo Vam da vaša koža zauvijek postane i ostane glatka i meka na dodir. To je jednostavan postupak i odmah ćete biti spremni za svoje dnevne aktivnosti. Prvo, terapeut će pregledati vašu kožu i staviti na područje tretiranja hladni gel što će poboljšati prodiranje energije kroz kožu, a u isto vrijeme je i hladiti. Na taj se način smanjuje osjećaj peckanja i žarenje. Sam zahvat u području pazuha traje samo 10 minuta i bezbolan je. Lagano crvenilo se vrlo rijetko može dogoditi, ali brzo nestaje. Budući da dlačice rastu u tri različite faze, tretirano područje mora se nekoliko puta osvijetliti IPL-om u razmaku od 3-4 tjedna. Kroz godine dlačice se mogu i vratiti, ali su slabije, tanje i rjeđe. Preporučuje se ponoviti intervenciju jednom ili dva puta godišnje, ako je potrebno. O svemu ćete biti obaviješteni od strane iskusnih terapeuta u Studiju ECHO.

Priuštite si opuštanje u osjećaju njegovanih pazuha ili bikini zone ili razveselite svoje prijatelje i poklonite im taj osjećaj.