Medicinska kozmetologija i savjetovanje

Top ponuda

Izdvojili smo za Vas tri često tražena tretmana po posebno povoljnim cijenama. Cijene su iskazane po tretmanu bez obzira na broj dolazaka.


700,00 kn
Mezoterapija rollerima

Vrlo uspješna terapija prekomjernog gubitka kose.

Umjesto da svakodnevno utrljavate razne preparate u kožu vlasišta mi možemo djelotvorne supstance dovesti u središte kože – mezoderm – upravo tamo gdje trebaju djelovati.Tretmani  nisu bolni i moguće ih je obaviti u pauzi za ručak. Traju svega desetak minuta i moguće je nakon njih nastaviti sve dnevne aktivnosti.

500,00 kn
IPL depilacija

Trajno uklanjanje dlačica. Pazuh ili bikini.

Trenutno najefikasnija i bezbolna metoda koju možete primjenjivati i tijekom ljeta. Prije dolaska ne trebate dlačice čupati niti  brijati. Tretmani se ponavljaju u ciklusu od oko 6 tretmana s razmacima između tretmana od četiri tjedna. Sve što je potrebno učinit ćemo u Studiju ECHO. Istovremeno kao nuspojavu možda ćete zamijetiti smanjeno  znojenje. Jedina kontraindikacija je odlazak u solarij.

300,00 kn
Dermoabrazija

Dermoabrazija često zanemarenog područja vrata.

Vrlo često na dekolteu nalazimo sitne flekice koje su nakon izlaganja suncu sve vidljivije. Mikrodermoabrazijom učinit ćemo ih manje vidljivim i savjetovat vam pritom kako se ponašati da vaš dekolte ne ostari prije vas. Dermoabrazija će i sitne bore učiniti manje vidljivim.  Ako ovom postupku dodate i IPL riješit ćete se i sitnih kapilara - jednom rječju, pomladiti kožu dekoltea.


Paketi

Kombinacije tretmana i serije od minimalno 3-4 posjeta su najdjelotvornije, stoga smo za vas pripremili tri najpovoljnija paketa. Napominjemo da je u svaki paket uključena inicijalna konzultacija s liječnikom.

Natrag na vrh

3.200,00 kn
Paket 1

IPL lica + dermoabrazija

4 tretmana

Ovaj paket je namjenjen onima koji imaju dlačice, kapilarice, akne kojih se žele trajno riješiti.

4.200,00 kn
Paket 2

Mezoterapija lica + AFAs

4 tretmana

Ako vas muče sitne bore, smanjen tonus kože, proširene pore ova kombinacija je najbolji izbor.

5.200,00 kn
Paket 3

Čišćenje lica + fileri 0,5 ml

4 tretmana

Rado bi izbrisali koju godinu ili sitnu nepravilnost / naglasili usne, ovo je prilika za vas.


Poklon bonovi

Dosta vam je lutanja u zadnji čas i traženja prikladnog poklona? Želite li nekome pomoći ili jednostavno pružiti užitak ili iznenađenje? Budite originalni i izaberite neki od naših poklon bonova.
Natrag na vrh

500,00 kn
Poklon bon 1

Ako nekome poklanjate ovaj bon on može biti iskorišten u jednoj ili dvije posjete ovisno o osobnoj sklonosti i izboru usluge. Konzultacije s liječnikom ili uklanjanje kapilara RF metodom na primjer.

1.000,00 kn
Poklon bon 2

Za vrijednost ovog bona osoba kojoj ste ga poklonili može obaviti konzultacije s liječnikom i probnu aplikaciju nekog filera (punila) ili dva IPL tretmana nausnica na primjer.

2.000,00 kn
Poklon bon 3

Ovaj poklon bon zaista je vrijedan i raznoliko primjenjiv - npr. za terapiju prekomjernog gubitka kose, odstranjivanje ožiljaka ili bora, uklanjanje kapilara itd.